31 Ocak 2012 Salı

Birinci Yıl Hediyesi!

Başlarken devam edeceğimden bile emin değilken koskoca bir seneyi devirmek üzereyim! Üstelik her geçen gün sayısı artan takipçilerimle :) Hazır ilk kez filmlerle ilgili ya da biyografi/listeler dışında yazı yazma fırsatı yakalamışken belirtmek istediğim bir şey var. Her yazımdan sonra takip eden, tıklayan ve yorumlayan sayısının arttığını gördükçe çok mutlu oluyorum. Bu da bloga daha çok bağlanmamı, yazı yazmamı ve bunun için daha da araştırma yapmamı sağlıyor. İlginize, klavyeye dokunan parmaklarınıza çok teşekkür ederim :) Ben de hazır Seyirci Koltuğu 20 Şubat'ta birinci senesini doldururken, iki kişiye hediye vererek kutlayayım dedim. Peki hediyeler ne mi?

İlk önce aklıma hemen DVD seti gelmişti; fakat hem herkese hitap edeni tahmin etmek, hem de hiç kimsede olmayacak bir film/set bulmak çok zor göründüğü için aklıma daha kalıcı bir çözüm geldi. Çekilişi kazanan iki kişi bir senelik Sinema dergisi aboneliği sahibi olacak :) Bu süreç 16 Şubat 2012 saat 19:00'da sone erecektir. Çekilişi pek çok bloggerın da faydalandığı random.org üzerinden yapacağım. İşte çekilişte hak kazanmak için yapabilecekleriniz:

1) Bloga üye olmak (Çekiliş için kesin şart) (Daha önceden üye olanlar direk 2. şıkka geçebilir :) )

2) Bu yazının altına, Seyirci Koltuğu'nu neden sevdiğinizi ve favori 3 filminizi yazmak (Çekiliş için kesin şart) (Tek yorum bırakmanız en güzeli)

3) Blogunuz varsa çekilişi orada duyurmak ve 2. şıktaki yorumunuza yazınızın linkini eklemek (+2 hak)

4) Seyirci Koltuğu'nu Twitter'dan takip etmek, çekilişi duyurmak ve 2. şıktaki yorumunuza kullanıcı adınızı eklemek (mention da yapabilirsiniz) (+1 hak)

5) Seyirci Koltuğu'nu Facebook'tan takip etmek, çekilişi duyurmak ve 2. şıktaki yorumunuza paylaşım linkini eklemek (+1 hak)

Yapacağınız yoruma lütfen size hızlıca ulaşabileceğim e-mail adresinizi ve eğer ek hakları kullanmak istiyorsanız Twitter/Blog (isterseniz Facebook) bilgilerinizi ekleyin. Çekilişle ilgili sormak istediklerinizi seyircikoltugu@gmail.com adresine iletebilirsiniz.

Herkese bol şans :) Bu arada unutmadan belirteyim. Dergi abonelikleri sadece Türkiye sınırları içinde geçerli. Abonelik Mart 2012'de başlayıp Şubat 2013 sonuna kadar ilgili ayın ilk haftası elinize ulaşacak şekilde devam edecektir.

*** Sonradan gelen bilgi: Çekiliş için mutlaka bloga üye olup, bu yazının altına yorum yapmanız gerekiyor. Eğer mailinizi/twitter/facebook adresinizi burada paylaşmak istemiyorsanız yorumunuzu yaptıktan sonra seyircikoltugu@gmail.com'a bilgilerinizi gönderebilirsiniz. İstediğim yorum Seyirci Koltuğu'nun gelişmesini sağlayacaktır. Diğer 3 şık ise şansınızı arttıracaktır :)


!!!! Çekiliş Sonuçlanmıştır !!!!

Öncelikle katılan herkese tek tek teşekkür ederim. Artı haklarla birlikte yorum yapan 21 kişi toplam 48 isimle çekilişe katılmıştır. http://www.random.org/ ile yapılan çekilişte 10 numaralı Ereknur ve 33 numaralı Beyza  bir yıllık Sinema dergisi aboneliği kazanmışlardır :) İkisini de tebrik ediyorum :)

Bir dahaki çekilişe umarım daha bol katılım olur ve heyecan yükselir :)




25 yorum:

  1. beleş çekiliş var dediler geldik! şaka şaka, blog dünyasındaki ilk çekilişimdir bu sanırım.. yazar burada övgüde bulundu!

    blogculukta disipline çok önem veririm.. 3 ay gelmeyip sonra cee diyerek post atanlara falan ağır uyuz olurum.. + film yorumlarını seviyorum burada.. her ne kadar pozitif veya negatif tarafa doğru kaymasa da değerlendirmeler! :P sinema aşığı değilim hiç.. ancak burada sinema aşkı görüyorum resmen.. bu takdir edilesi.. bunun yanında söz konusu yazar kişi zatı şahanelerimi çoğu zaman gıcık edebilen biri ise de, belki de en çok yorum attığım blogun bu olması ne menem bir bağdır bilemiycem.. aha bu yüzden sevmişim seyirci koltuğu'nu sanırım :)

    3 film konusu sakat.. a torino lo desem topa tutarsın beni dalga geçmek yok diye :)

    eşkıya
    oldboy
    godfather.. diyip geçeyim en iyisi, çok düşünmemek gerek..

    başka gereken? hah mail.. bosverabi@gmail.com

    çekilişe katılmayı düşünen arkadaşların katılmamasını ve önümü açmalarını diliyorum ve bu çok kibar çekiliş fikrinin sahibine de tebriklerimi iletiyorum..

    YanıtlaSil
  2. Seyirci koltuğunu seviyorum çünkü bu sitedeki sinema ve film hakkındaki yazıları okumak hoşuma gidiyor bence takip ettiğim sinema blogları arasında en iyisi diyebilirim, umarım ileride bir sinema dergisi olur veya profesyonel bir sinema sitesi olur ve olacaktır da:D. Ayrıca yazıları çok samimi buluyorum. benim için en önemli en sevdiğim, diğerlerinden ayırdığım film Fight Club'tır. Benim için Fight Club bir yana diğer filmler bir yanadır.Bunun dışında üç film gibi bir şey seçebilmem mümkün değil çünkü çok film var:D bu yüzden en sevdiğim üç filmi Türk Sinema'sını önemsediğim için Türk Sineması'ndan seçmek istiyorum:

    1- Masumiyet
    2- Vavien
    3- Yazı Tura

    herkese iyi şanslar:))

    YanıtlaSil
  3. Daha blog nedir ne değildir tam olarak bilmezken twitter sayesinde tanıştım seyirci koltuğuyla ve tabi kısa sürede yazıların çoğunu keyifle okudum. Bu blog, bana beni hatırlattı ve hep içimde var olan sinema üzerine yazma isteğimi kamçıladı ve seyirci koltuğu sayesinde ben de bir blogger oldum çıktım. fırsatını da bulmuşken teşekkürü bir borç bilirim :) onun dışında sinema aşkıyla yoğrulmuş yazıları ve senin de bahsettiğin (bende de olan)o amatör ruh seyirci koltuğunu sevmem için yeterli sebebi veriyor bana. 1. yılını kutluyorum iyi ki varsın seyirci koltuğu :)) en sevdiğim 3 filme gelirsek: 2001: A Space Odyssey, Once upon a time in the west, Clockwork Orange
    serdardurdu54@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. pek öyle çekilişlere katılan biri değilim.ama sinemayla ilgili olduğunu görünce hemen atladım tabi ehe :)
    Blogunu beğeniyorum; çünkü gerçekten iyi yazıyorsun.Arşivin çok güzel.Yazılarına ve arşivine göz attıkça zevklerimizin uyuştuğunu gördüm.Bu yüzden elimden geldiğince takip ediyorum.

    En sevdiğim 3 film: Rosemary's Baby,Persona,Rear Window

    poliganum@hotmail.com

    herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Blogunu tesadüf eseri keşfettim ve henüz tam olarak gezinmiş değilim ama arşivine şöyle bir göz attığımda burada çokça vakit geçiririm gibi duruyor(:
    En sevdiğim filmlerden 3 tanesini saymaya kalksam;Beetlejuice,Le fabuleux destin d'Amélie Poulain,Lars and The Real Girl ilk aklıma gelenlerden..
    Sinema dergisi aboneliği gerçekten iyi fikir..
    pelotti86@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. Google'da sitem için konu hazırlarken sitene rastladım tam copy/paste yaptım siteme aşırmak için baktım ki çok emek harcamışsın kıyamadım (+1 hak kazandım sanırsam). Sonra diğer bir kaç yazına baktım sonra bir kaç yazı derken baktımki blogun müptelası olmuşum (+1 hak).Sevdiğim 3 favori filmimse Yüzüklerin Efendisi, Big Fish ve Dövüş Kulübü.

    YanıtlaSil
  7. Labirent sayesinde yollarımın kesiştiği bu blog böyle bir sürprizle karşıma gelince şaşırdım doğrusu. Bu hediye fikri pek güzelmiş tebrik ederim )
    Burayı sinemaya amatörlüğün profeyonel seviyesinde dahi tutkuyla bağlanan birileri daha var diye seviyorum galiba. (evet böyle garip)

    En sevdiğim üç film : August Rush,Kaybedenler Kulübü,Bruce Almighty

    http://simbiyosiz.blogspot.com/2012/02/duyuru.html
    http://twitter.com/rukiyesahin_
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002839851114

    YanıtlaSil
  8. Sakın bırakma yazmayıııı! :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba;
    Herkes katılır da ben eksik kalırmıyım hiç :) Neyse gelelim konumuza.İyi düşünülmüş bir proje tabi Seyirci Koltuğunu tebrik etmek lazım.Genel anlamda yorumlarını 2-3 aydır okumaktayım ki özellikle de Türk filmi seçerken burayı kullanıyorum çünkü Türk sinemasınında iyi film bulmaz zor artık.Neyse seviyorum işte burayı.Ha birde daha çok yazı bekliyorum :)

    Favori üç filmime gelince;
    TİTANİC
    Avatar
    Babam ve Oğlum

    Blogumda ki yazımın linki : http://faruk-aydn4.blogspot.com/2012/02/duyuru.html

    YanıtlaSil
  10. blogun açılmasına katkım olduğundan dolayı seviyor olabilirim :) i am sam, 12 angry men, the big lebowski

    YanıtlaSil
  11. Selamlar Fatmacan,
    Blogunu takip ediyorum; çünkü tam tanımasam da öncelikle severim seni ehehe. Filmlere karşı benim de bir ilgim olduğunu az çok bilirsin, sen de güzel yorumladığından dolayı tencere kapak tarzı bir ilişki oldu bu blog bizim için bir yerde. Hem Sweeney Todd'u da izledin yorumladın benim için, daha da kabardı bu bloga karşı sevgim böylece ehehe. He bir de Johnny'ciğime de sardın birazcık bu aralar, o yüzden iyidir iyii.

    Ya böyle benim "en" sevdiğim film ruh halime göre değişiyor, bu yazdıklarım şimdiki ruh halime göree.

    1- Sweeney Todd
    2- Babam ve Oğlum
    3- Changeling

    - Sanırım biraz emo bir ruh halindeyim şu an, bazen komedi de sığışıverir buralara ama olsun ehehe. -

    YanıtlaSil
  12. Yıllar önce belki lazım olur dıye actıgım ve hiçbir şey yazmadıgım blogumu bir çekiliş için kullanmak güzel oldu :) öncelikle yeni tanıdığım ve yazılarını keyifle okuduğum Fatma'yı bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Aynen devam ;)
    Blogu seviyorum çünkü ; zevkine hitap etsin etmesin her filmi ele alış biçimi özgün ve realistik, yani kendi fikrini güzelce söylüyor fanatiklik yapmıyor (oyuncu & tür adına) Bir de filmlere bakış açımla çok örtüşüyor. çok blog okudum ama konuyu ele alış tam istediğim doğrultuda buda keyifle okumama neden oluyor.

    saygı + sevgi

    egementokatlioglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. İzlemek istediğim filmleri izlemiş misin, yorumun ne olmuş diye bakıyorum. Imdb'den sonraki adresim sensin :) En sevdiğim filmler ise: Kill Bill vol.1, Inception, Oldboy

    gokce_v@hotmail.com

    YanıtlaSil
  14. Merhaba!
    Blogum yok ama sizi takip ede ede ben de bir tane açsam mı diye düşünüyorum. Fakat sizin gibi ayrıntılı olarak film incelemeleri yapabilir miyim bilmiyorum. Film zevkimizin örtüştüğünü düşünüyorum bu yüzden takipteyim. Ayrıca devamlı yazmanız da sürekli takip etmemin bir nedeni.
    Benim "en" lerimse:
    - Esaretin Bedeli
    - Baba
    - Dövüş Klubü


    Özgen

    roadrunner5675@hotmail.com

    YanıtlaSil
  15. şartlar tamam

    1) Bloga üye oldum. gfc: özlem

    2) Daha önce izlemediğim filmlerden haberdar olmamı sağlaıyorsunuz.
    -Kill Bill
    -Oldboy
    -Notebook

    3) http://alisverisdavetiyesi.wordpress.com/2012/02/14/seyirci-koltugu-hediye-cekilisi/

    4) Seyirci Koltuğu'nu Twitter'dan takip ediyorum. duyurdum: https://twitter.com/#!/ozlem_el/status/169460362696069121

    5) Seyirci Koltuğu'nu Facebook'tan takip ediyorum. duyurdum: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=108655509263232&id=100002364876297

    YanıtlaSil
  16. bu bloğu yeni keşfettim harika..
    bence bütün filmler güzel sevgiyi anlatan
    izleyicinim
    oğuz akdeniz
    akdenizzzzzz@gmail.com
    http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. bu bloğu yeni keşfettim harika..
    bence bütün filmler güzel sevgiyi anlatan
    izleyicinim
    oğuz akdeniz
    akdenizzzzzz@gmail.com
    http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. merhaba blogunun izleyicisiyim

    facebook sayfasını beğendim
    twitterda takipteyim

    favori filmlerim :

    Breaking the Waves
    A Fish Called Wanda
    State of Grace

    çekilişini ve filmlerimi facebook ve twitter profillerimde paylaştım :

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001532691922

    http://twitter.com/khippie

    sevgiler :)kmphippie@gmail.com

    YanıtlaSil
  19. Merhaba izleyicinizim.Seyirci koltuğunu seviyorum çünkü filmleri izlemeden önce o film hakkında bilgi sahibi olmak,yorumları okumayı seviyorum.Beğendiğim filmler;
    Pıanıst
    Karayip Korsanları
    Avatar
    Facebookta ve twitterde takip ediyorum.Çekilişinizi her ikisinde de paylaştım.
    http://www.facebook.com/btlays
    https://twitter.com/#!/efsan_77/status/169490369606725632
    ereknur@mynet.com

    YanıtlaSil
  20. merhaba,100 izleyiciniz olarak geldim,nice 100lere :)) gelelim şartlara sayfanızı beğendim ve facede duyurdum:

    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=191786210922758&id=100002942031093

    favorilerim;
    Sweeney Todd
    Black Swan
    babam ve oğlum

    mail: kampanyainsani@hotmail.com

    YanıtlaSil
  21. http://t.co/S7enPHYD
    nasli_@sagocuyuz.com
    nazlıcan çerkez(face)
    www.nzlsyn.blogspot.com
    öptüm seeeni ;)

    YanıtlaSil
  22. Yorumlar ve katılım için herkese çook teşekkür ederim. Her yorum sonrası cevap yazmak istedim ama kişi sayısını sabit tutmak için bu geceye kadar bekledim :)

    YanıtlaSil
  23. Bence çekiliş çok güzel olmuş kazanan arkadaşları tebrik ederim. Bir daha ki çekilişe katılmak için sabırsızlnıyorum. Bir de ricam olucak izleyebilirseniz Fetih için yorumlarınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumlar için :)

      Hafta sonu gitmeyi planlıyorum. Gidersem önümüzdeki haftanın ilk yorumu büyük olasılıkla Fetih olur zaten :)

      Sil
  24. Yihaleyleyley. Heyofeyteysey. Ve işte mutluluktan tutukluğa uğrayan klavyenin faciası. ehehe. Teşekkürler Fatmacaaan ve teşekkürler Random.org.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...