12 Mayıs 2014 Pazartesi

Senin Hikayen (2013)

Aralık 2013’te gösterime giren Senin Hikayen, 30lu yaşlarında bir karı kocanın çekirdek aile olup olmama arasında kaldıkları dönemi ve sonrasını ele alıyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Örnek üstleniyor. Baş rollerde ise Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli, Sait Genay, İdil Fırat, Murat Serezli yer alıyorlar. Dram komedi türündeki film, 118 bin civarında seyirciyle buluştu.

Esra ve Hakan, 7 yıllık evliliklerinde ilk günkü aşkı koruyabilen bir çifttir. Esra hızla kariyer basamaklarını tırmanırken, Hakan da müzik stüdyosunda ailesini geçindirmek için çaba gösterir. Şimdiye kadar ikisi de çocuk istememiştir. Hakan’ın annesi Meral ise kanser belirtileriyle boğuşmaktadır. Tek dileği ise torundur!

4 Mayıs 2014 Pazar

Benim Dünyam (2013)

Daha gösterime girmeden 2005 yapımı “Black” filminin kopyası, çalıntı diye adından sıkça söz ettiren; bundan dolayı seyirci koltuğa bile oturmadan eleştiri yağmurlarını üzerine çeken Benim Dünyam, beklenilenin aksine gişede başarı sağlamıştı. 14 milyon TL’ye yakın hasılata karşılık 1.382.471 seyirciyi ağırladı (www.boxofficeturkiye.com). Yönetmen koltuğunda oturan Uğur Yücel, baş rolü Beren Saat’le paylaşıyor. İkiliye Ayça Bingöl, Turgay Kantürk, Hazar Ergüçlü, Melis Mutluç ve Yasemin Conka eşlik ediyorlar. 108 dakikalık dram Ekim 2013’te gösterime girmişti.

Bebekken duyma ve görme yetisinin olmadığı fark edilen Ela, hayli zor çocukluk geçirir. Çevreye uyumu neredeyse imkansızdır. Annesinin sabrı, babasının sevgiyle utanç arasında gelip giden duyguları, kız kardeşinin sevgisi ve kıskançlığı arasında günler geçip giderken Mahir Hoca ile yolları kesişir. Ela artık ona emanettir. Lakin bu kimse için kolay değildir. Zira Mahir Hoca, şimdiye kadar denenmeyen bir yola başvurur.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...